Voorstelling van meneer B. “Thuis voor de buis”

Voorstelling van meneer B. “Thuis voor de buis”

Vrijdag 6 oktober 2023

Beste ouders/verzorgers,

In het kader van de Kinderboekenweek hebben we gisteren meneer B uitgenodigd om een voorstelling te geven aan de kleuters en de leerlingen van groepen 3 en 4. Het verhaal van Meneer B ging als volgt:

"Meneer B. heeft een weekje vakantie en zit heerlijk thuis voor de TV. Hij heeft zijn oude spelcomputer van de zolder gehaald en is vastbesloten om de hele week met gamen door te brengen. Maar dat valt niet mee, gamen met je moeder op je nek! Zij vindt dat er al Leerdam genoeg te doen is in de echte wereld - het gras moet gemaaid, het huis moet worden opgeruimd en de WC schoongemaakt. Als meneer B. door een stroomstoring toch gedwongen wordt om zelf in actie te komen en de TV te repareren, komt hij onverwachts in zijn favorite game terecht. Dan blijkt al snel dat de digitale wereld niet alleen maar leuke kanten kent. Niemand zet je eten klaar, niemand geeft je een knuffel. Maar hoe moet hij nou terug naar huis?”

De kinderen hebben er enorm van genoten; het was een geweldige voorstelling. Bekijk de foto's die uitnodigen tot een gesprek met uw kind. Geniet ervan.

Met vriendelijke groet,

Team Huizinga

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl