Afsluiting Kinderboekenweek

Afsluiting Kinderboekenweek

Dinsdag 10 oktober 2023

Beste ouders/verzorgers,

Wij naderen het einde van de Kinderboekenweek, waarin we veel nadruk hebben gelegd op lezen met onze kinderen. Tijdens de opening hebben we samen met de kinderen door de hele school gelezen. Bovendien hebben we interessante gesprekken gevoerd over wie er bij jou thuis woont, hebben van huisdieren, het type huis waarin je woont en wie je buren zijn. Bij de start van de Kinderboekenweek hebben onze juffen/meesters ook persoonlijke verhalen gedeeld over hun eigen bijzondere thuisomgevingen. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de hal, bij de deur met de titel "Bij mij thuis", en te genieten van wat onze juffen/meesters hebben gedeeld.

Tijdens deze week heeft Meneer B een boeiende voorstelling gegeven aan de kleuters en de kinderen van groep 3 en 4. Hij benadrukte hoe overmatig gamen eenzaamheid kan veroorzaken.

Op donderdag 12 oktober om 13:15 uur vindt de afsluiting van de Kinderboekenweek plaats. De peuters en kleuters zullen optreden en we zullen de winnaars bekendmaken van degenen die hard hebben gewerkt aan het schrijven van verhalen. Ook hebben onze collega's een opdracht voltooid en tijdens deze dag zullen we onthullen welke collega de prijs heeft gewonnen. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en iedereen aan te moedigen.

Het belang van lezen is niet alleen beperkt tot de Kinderboekenweek, maar is iets wat we het hele jaar door aanmoedigen. Daarom hebben we nu een schoolbibliotheek waar de kinderen boeken kunnen lenen. De officiële opening van de schoolbibliotheek zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober, dankzij de inzet van onze bibliotheekmoeders en collega's die hebben geholpen om deze bibliotheek tot stand te brengen.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op donderdag 12 oktober, om samen met ons achter de kinderen te staan en hen aan te moedigen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Huizinga


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl