weeknieuws 27nov - 1dec

weeknieuws 27nov - 1dec

Zondag 26 november 2023

Beste ouders,

De verkiezingsuitslag was afgelopen dagen bij vele een onderwerp van gesprek. Het bracht ook veel gevoelens, vragen, onrust en meningen naar voren. Kinderen stellen vragen hierover. Als team geven we hier gehoor aan en nemen de tijd om deze vragen te onderzoeken en antwoorden te geven. Wat de uitslag precies gaat betekenen en wat we hiervan gaan merken zal de aankomende weken, maanden en/of jaren zichtbaar worden. Wij zullen de kinderen laten voelen dat iedereen ertoe doet. Dat het niet uitmaakt wie je bent of waar je vandaan komt. Dat we elkaar zien en begrip hebben voor elkaar. Het is aan ons om de nieuwe generatie mee te nemen in de wereld van de toekomst. Te laten zien wat de kracht is van diversiteit en te laten ervaren dat oog voor de ander de essentie is van samenleven.

Voortgangsgesprekken

Er zijn afgelopen week mooie gesprekken gevoerd. Fijn om met elkaar stil te staan bij de ontwikkelingen van de kinderen. Voor de ouders die geen gesprek hebben gehad neem contact op met de leerkracht.

Sinterklaas

De school is versierd en lootjes zijn getrokken. Aankomende woensdag is voor de groepen 1 t/m 8 pietendag. De kinderen doen allerlei spellen met o.a. pietengymnastiek, ganzenbord, pepernotenbakken en zaklopen.  

Luizen

Er zijn in verschillende klassen weer luizen gevonden. De luizenmoeders hebben alle klassen gecontroleerd, dank hiervoor. Mocht u toch een luis vinden bij uw kind graag behandelen en doorgeven aan de leerkracht. 

De Nationale Voorleeswedstrijd

Ieder jaar nemen wij deel aan de nationale voorleeswedstrijd. Dit jaar hebben we besloten het anders aan te pakken en streven we ernaar om voor het schooljaar 2023-2024 deel te nemen aan de 31e editie van de nationale voorleeswedstrijd. We doen dit met de groepen 7 & 8.

Schoolfruit en ontbijt

Er zijn problemen met het leveren van het fruit. We hopen dat er maandag fruit is maar willen u vragen om voor de zekerheid fruit mee te geven. Deze week weer ontbijt in de flexkamer.

Agenda

Maandag 27 november

Het managementteam (Berdien, Corne, Fatima, Susan en Karima) zijn niet aanwezig.

Dinsdag 28 november

Fotograaf komt net als vrijdag foto’s maken voor de website. Er zullen over foto’s worden gemaakt van leerkrachten en lessituaties. Mocht op een foto een kind staan dan zullen wij hiervoor eerst toestemming vragen voordat deze wordt gebruikt.

Woensdag 29 november Pietendag

Donderdag 30 november en vrijdag 1 december geen bijzonderheden.

Agenda

  • 5 december kinderen om 12.15u vrij
  • Woensdag 6 december studiedag kinderen vrij
  • Donderdag 21 december kerstdiner
  • Vrijdag 22 december studiedag kinderen vrij
  • Maandag 25 december – vrijdag 5 januari kerstvakantie

Alle ouders en kinderen een mooie week.

Frisse groet, Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl