Ouderbijeenkomst bewegen 18 december

Zondag 17 december 2023

Beste ouders,

Samen met de Huizingaschool en het stadsdeel is de hogeschool van Amsterdam bezig om beweegmogelijkheden voor ouders en gezinnen te stimuleren in Slotervaart zuid in het living lab. Dilene van Campen is de coördinator hiervan. Bewegen is gezond en goed voor kinderen maar ook voor ouders.

 

We willen maandag 18 december van 09.00-11.00 (inloop met koffie en thee vanaf 08.30) graag in gesprek met ouders over gezond bewegen om te horen waar jullie behoefte aan hebben en samen te bedenken hoe we dat kunnen bereiken. We zullen vooraf vragen om een vragenlijst in te vullen en tijdens de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek om samen te bedenken hoe we ouders en kinderen in beweging krijgen.

 

Dilene (van de hogeschool van Amsterdam) zal de bijeenkomst leiden. Daarnaast zullen studenten van de hogeschool aanwezig zijn om te helpen. Juf Fatima en juf Tuba zijn er ook bij om te vertalen indien nodig

Je kan je via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/17bgR8sDSdBPFdPb_k4n1t2A88lQC7KGBef3ae8_71uo/edit

 

Er is plaats voor 25 mensen dus er zorg dat je er snel bij bent (vol=vol). Je krijgt een berichtje op je telefoon als je aanmelding is gelukt. Verder willen we het graag weten als je de Nederlandse taal lastig vindt en in welke taal je zelf het beste kan communiceren. We proberen daar rekening mee te houden. Als je geen opvang hebt voor je kind dan kan je die meenemen.

 

Naast gezelligheid, koffie & thee en een snack is er ook voor de ouders aan het eind een cadeaubon als dank voor het meedenken.

 

Als er vragen zijn kan je bellen of appen met Dilene (0620411621)


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl