weeknieuws 15-19 januari

weeknieuws 15-19 januari

Zondag 14 januari 2024

Beste ouders/verzorgers, 

Er is in de eerste week van 2024 door de kinderen hard gewerkt. In veel klassen zijn toetsen afgenomen om te kijken waar de kinderen staan. De resultaten daarvan worden in de rapportgesprekken besproken.

Afgelopen vrijdag was er op het schoolplein een vrachtwagen. In de bovenbouw hebben de kinderen kennisgemaakt met de dodehoek. Ze mochten in de cabine van de vrachtwagen om zelf te ervaren wat je ziet in de spiegels en waar de dodehoek zit.

Nieuwe ib’er

Annelies Burema is gestart als ib’er op de Huizingaschool. Zij gaat de taken overnemen van Fatima. Fatima gaat zich meer richten op haar taak als brugfunctionaris waarin ze ouders ondersteunt. Ze zal daarnaast ook meer met het begeleiden van aankomende leerkrachten. Natuurlijk blijft Fatima verbonden aan de Huizingaschool. Annelies zal zich deze week voorstellen in de schoolpraatapp.

Kleuterbouw

Ike gaat na haar verlof maandag weer starten bij de kleuters op maandag en dinsdag. Op woensdag geeft ze kwinklessen in de gymzaal.

Ratna is gestart op vrijdag om in de kleutergroepen te ondersteunen.

Naschoolse activiteiten

Er zijn op dit moment vooral naschoolse activiteiten voor de groepen 4-8. Na de voorjaarsvakantie gaan we het aanbod verbreden naar groep 1-3. We zullen dan ook met meerdere wijkpartners gaan werken. Hierdoor krijgen we meer variatie in het aanbod waaronder o.a. muziek, dans, drama, techniek, debatteren en knutselen. We verwachten over een paar weken het definitieve aanbod te presenteren.

Schoolfruit en ontbijt

Deze week schoolfruit en ontbijt.

 

Groet Huizingateam 

 

Agenda

22 januari                        Studiedag (kinderen vrij)

24 januari                        Start nationale voorleesdagen

14-16 februari                Rapportgesprekken

19-23 februari                Voorjaarsvakantie


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl