weeknieuws 26 februari - 1 maart

weeknieuws 26 februari - 1 maart

Zondag 25 februari 2024

Beste ouders en kinderen,

Hopelijk heeft u genoten van een heerlijke week. De temperaturen waren fris en de zon scheen weinig. Kinderen zijn hopelijk goed uitgerust en vol energie om te starten. Om de energie vast te houden willen we u vragen om kinderen op tijd naar bed te brengen/sturen. Veel kinderen krijgen voldoende slaap, bij een kleine groep merken we ook op dat kinderen te moe zijn omdat ze te laat naar bed gaan. Nogmaals willen wij de tip geven om mobiele telefoons niet mee naar bed te laten nemen.

Naschoolse activiteiten in de wijk

Voor de vakantie hebben alle kinderen een brief meegekregen naar huis waarop staat bij welke activiteit ze zijn ingedeeld. Maandag starten de activiteiten, op dinsdag zijn er geen activiteiten i.v.m. de studiedag en kinderen vrij zijn. Woensdag en donderdag zullen er wel activiteiten zijn.

Schoolfruit en ontbijt

Het ontbijt loopt gewoon door. Schoolfruit is er niet voor maandag.

Afscheid Kaoutar

Er gaat een verandering plaatsvinden in groep 8b.  

Door de vervroegde terugkomst van juf Daphne zal de opdracht, welke juf Kaoutar begin van dit schooljaar heeft aangenomen, voortijdig worden beëindigd. Afgelopen jaar was Kaoutar niet in dienst van de stichting, maar werkte zij op freelance basis. Dit betekent dat als er een vaste kracht beschikbaar wordt, de werkzaamheden van de freelance leerkracht moet worden overgenomen.  

 Juf Daphne heeft een periode van verlof opgenomen voor een reis dit jaar, maar komt terug van haar reis. In eerste instantie zou de wissel eind maart zijn, maar deze is vervroegd. Kaoutar heeft een opdracht aangeboden gekregen die per 1 maart start tot aan het einde van het schooljaar. De kinderen en ouders van 8b zijn voor de vakantie geïnformeerd. Kaoutar heeft 8 jaar lang op de Huizingaschool gewerkt en we zullen haar gaan missen. Aanstaande donderdag neemt juf Kaoutar afscheid van de Huizingaschool. U kunt om 14.30u afscheid van haar nemen.

Dinsdag 27 februari studiedag KINDEREN VRIJ

Donderdag 29 februari

SCHOOLFOTOGRAAF

Op donderdag gaan de kinderen op de foto. Alleen de broers en zussen die op school zitten gaan samen op de foto. Kinderen die er niet zijn, de fotograaf komt nog een keer.

Donderdagochtend koffieochtend in de flexkamer

 

Groet, Huizingateam

 

Agenda

Dinsdag 27 februari studiedag kinderen vrij

Donderdag 29 februari schoolfotograaf

Maandag 11 maart start Ramadan

Woensdag 20 maart Iftar team en kinderen

Vrijdag 29 maart kinderen vrij

Maandag 1 april 2e Paasdag kinderen vrij

Woensdag 10 april Suikerfeest kinderen vrij

29 april t/m 10 mei – meivakantie kinderen vrij

 

 

 

 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl