Ouderbijeenkomst 27 mei

Dinsdag 21 mei 2024

Beste ouders,

De Huizingaschool en Huibersschool zijn twee mooie wijkscholen, naast elkaar. Beide scholen zetten zich elke dag 100% in voor de kinderen in de Jacob Geelbuurt.

De directeuren hebben afgelopen jaar verschillende gesprekken gevoerd, over wat de scholen samen meer zouden kunnen doen voor de kinderen. De gesprekken hebben een vervolg gekregen bij de beide schoolteams en besturen. Bij de gesprekken was het uitgangspunt ‘Wat hebben kinderen van de Jacob Geelbuurt nodig en wat zouden we samen hiervoor kunnen betekenen?’.

Vorige week maandag hebben we de MR geïnformeerd over de ambities en welke mogelijkheden er zouden zijn als er meer samenwerking komt. De MR heeft hierover vragen gesteld en we zijn met elkaar in gesprek gegaan. Op maandagavond 27 mei van 18.30u tot 19.30u organiseren we op de Huizingaschool een bijeenkomst voor alle ouders.

In de bijeenkomst zullen we u informeren over de eerste gesprekken die zijn gevoerd over de samenwerking en welke ambities er zijn. Bij de bijeenkomst zullen naast teamleden o.a. Ellen Scheermeijer (directeur Huibersschool), Jeroen Spanbroek (bestuurder STWT) en Steven Tan (bestuurder ASKO) aanwezig zijn. Naast het informeren, gaan we graag met ouders in gesprek. Er is ruimte voor vragen en er zijn gesprekstafels, waar ouders met elkaar en met teamleden in gesprek kunnen. Op die dag is er ook een ouderbijeenkomst bij de Huibers.

Op dinsdagochtend 28 mei van 8.30u tot 9.30u in de flexkamer willen we de ouders die niet aanwezig kunnen zijn of nog vragen hebben ook de mogelijkheid geven om zich te laten informeren. Wij zien u graag op een van deze momenten bij ons op school.

Met vriendelijke groet, Susan


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl