weekmail 3-6 juni

weekmail 3-6 juni

Zondag 2 juni 2024

Beste ouders en kinderen, 

Door de kinderen is er hard gewerkt en bij groep 8 krijgt de musical steeds meer een verhaal.  

Ouderbijeenkomst 

Afgelopen maandagavond en dinsdagochtend waren er op de Huibersschool en Huizingaschool informatiebijeenkomsten over de vorm van mogelijke samenwerking tussen beide scholen en Impuls kinderopvang. Vanuit een wijkgerichte aanpak in de Jacob Geelbuurt willen we een sterk antwoord bieden op het teruglopende leerlingenaantal van beide scholen en de uitdagingen waar we momenteel mee te maken hebben. Door samen te gaan en daarmee te komen tot schaalvergroting, creëren we meer mogelijkheden om goed onderwijs en ontwikkelkansen voor de leerlingen te kunnen blijven bieden. Daarbij biedt het de mogelijkheid om te komen tot een gezamenlijk aanbod voor 0-4 jaar en een integraal naschools aanbod. Onderwijs, voorschool en opvang zouden daarmee samenkomen tot één ontwikkelplek. 

Ons voorstel, is om aankomend schooljaar de verkenning verder in te zetten om mogelijk in augustus 2025 tot verdere samenwerking of fusie te komen.  
Voor aankomend schooljaar 2024-2025 zullen er op beide scholen geen veranderingen plaatsvinden die van invloed zijn voor onze kinderen. Op woensdag zal er een koffieochtend zijn om verder op dit onderwerp in gesprek te gaan.  

Ontbijt en schoolfruit, beide deze week. Graag weer aandacht voor de tijden. Om 8.10u gaat de deur open en om 8.25u gaat de gymdeur dicht. Graag niet zelf de deur open maken voor ouders of kinderen. Om 8.25u gaan de kinderen naar de klas zodat de groep om 8.30u kan starten.  

Planning aankomende week 

Woensdag 5 juni 

8.30u-9.30u koffieochtend 

Op de koffieochtend maken we ruimte om verder in gesprek te gaan over de verkenning met de Huibers. We willen daarbij vooral ouders oproepen om het gesprek te voeren en niet vanuit emotie zaken te gaan eisen of ongenoegen ter tafel te brengen. Het laatste is niet bevorderlijk voor het gesprek. We zullen ook antwoord geven op een deel van de vragen die gesteld zijn.  

Donderdag 6 juni 

Verkiezingen in de flexkamer.  

 

Fijne week en groet,

Huizingateam

 

Planning 

Woensdag 12 juni – schoolreis 

Maandag 17 juni – studiedag kinderen vrij 

Vrijdag 21 juni – sportdag en rapporten mee 

24 en 26 juni – rapportgesprekken 

Vrijdag 5 juni – kinderen om 12.15u UIT  

Vrijdag 28 juni – weekfeest bij FLINK 14.30u-15.30u 

Donderdag 11 juli – eindstuk groep 8 

Vrijdag 12 juli – uitzwaaien groep 8 

JACOBGEEL WIJKFEEST 12 JULI VANAF 14.30U 

Donderdag 18 en vrijdag 19 juli studiedagen 

22 juli – 30 aug – ZOMERVAKANTIE 

Maandag 2 september – 1e schooldag 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl