weeknieuws 24-28 juni

weeknieuws 24-28 juni

Zondag 23 juni 2024

Beste ouders en kinderen, 

De sportdag was een groot succes. Het was jammer dat veel kinderen er niet waren. We hebben genoten hoe de kinderen van de Huizingaschool en Huibers samen aan het sporten waren.  

Aankomende week zijn de rapportgesprekken. De gesprekken zijn samen met uw kind. Het is goed om het gesprek ook thuis voor te bereiden. Waar is uw kind trots op, wat gaat goed en is uw kind gegroeid. Wat vindt uw kind nog moeilijk en wat heeft hij of zij hierbij nodig. Wat doet het kind thuis aan school en wat doen jullie samen. Willen jullie nog speciale afspraken maken voor de laatste weken.  

Vertrek collega’s 

Helaas hebben Jaimy, Ratna, Berra, Rosa en Mandy aangegeven een nieuwe uitdaging te hebben. Jaimy en Mandy gaan dichter bij huis werken en Rosa gaat het onderwijs verlaten. Ratna gaat op een andere school werken binnen de stichting en Berra gaat naar Utrecht. Afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd met sollicitanten. De formatie is bijna rond en voor nu staat er voor elke groep een bevoegde leerkracht of een leerkracht in opleiding (LIO’er/zij-instromer). We hebben nog een kleine uitdaging voor twee dagen en daarvoor worden gesprekken gevoerd. Binnenkort zullen we de definitieve formatie communiceren.  

Verlof vakantie 

De school krijgt verlofaanvragen binnen voor de zomervakantie. Er kan geen verlofaanvraag meer worden gedaan voor de zomervakantie, deze moeten 6 weken vooraf aan de vakantie worden ingeleverd. Zie hiervoor ook het bericht in het weeknieuws van 20 mei. 

Tip: de app WipWap 

WipWap is een gratis app waarin je kindvriendelijke locaties in de buurt kunt ontdekken, zoals speeltuinen en kinderboerderijen. Het bevat ook verschillende gratis of low-budget creatieve en educatieve workshops georganiseerd door gemeenten en andere organisaties. Leuk om te downloaden en in het weekend of tijdens de zomervakantie in te kijken en samen met je kind iets te gaan doen. 
 

Ontbijt en schoolfruit, beide deze week 

Planning aankomende week 

Rapportgesprekken 

 

Planning 

24 en 26 juni – rapportgesprekken 

Vrijdag 28 juni – wijkfeest bij FLINK 14.30u-15.30u 

Vrijdag 5 juli – kinderen om 12.15u UIT  

Donderdag 11 juli – eindstuk groep 8 

Vrijdag 12 juli – uitzwaaien groep 8 

JACOBGEEL WIJKFEEST 12 JULI VANAF 14.30U 

Donderdag 18 en vrijdag 19 juli studiedagen 

22 juli – 30 aug – ZOMERVAKANTIE 

Maandag 2 september – 1e schooldag 

 

Hartelijke groet,  

 

Huizingateam  


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl