Weeknieuws 9-13 sept

Zaterdag 7 september 2024

Beste ouders/verzorgers, 

We zijn inmiddels alweer een week onderweg, en het was een rustige en fijne start van het schooljaar. De leerlingen zien er uitgerust uit en komen met veel enthousiasme naar school. In de klassen zijn we volop bezig met de groepsvorming en werken we aan de ‘gouden weken’, waarin we extra aandacht besteden aan een positieve sfeer in de klas en het opbouwen van een hechte groep. 

 

Schooltijden  

Een kleine herinnering. De school opent haar deuren om 08:20 en de lessen starten stipt om 08:30 uur . Als uw kind te laat binnen is, wordt hij/zij op ‘te laat’ gezet. Voor de rust van zowel de kinderen als de leerkracht is het goed om op tijd op school te zijn.  

 

Leerling alleen naar huis 

Soms moeten leerlingen tijdens schooltijd naar een afspraak of worden ze ziek. Het komt dan voor dat ouders aangeven dat hun kind alleen naar huis mag gaan. Helaas is dit wettelijk niet toegestaan. Tijdens schooltijd mogen wij geen leerlingen zonder toezicht alleen naar huis laten gaan. We vragen u daarom om uw kind zelf op te halen of iemand te regelen die dit kan doen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan verzoeken we u afspraken zoveel mogelijk na schooltijd in te plannen. 

 

Picknick 

Op woensdag 11 september hebben alle groepen een picknick met ouders. Bij mooi weer zoeken we een mooi plekje op het schoolplein en bij regen, wordt de picknick in de klas gehouden. Op de schoolpraat-app verschijnt binnenkort het bericht van de leerkracht over de picknick. De picknick is van 11.30 uur tot 12:15 uur. 

Startgesprekken 

Van 17 t/m 19 september zijn er startgesprekken. Vanaf dinsdag 10 september kunt u zich via de gespreksplanner op de schoolpraat-app intekenen voor een gesprek met de leerkracht. De leerkrachten willen graag alle ouders ontmoeten en uw kind komt mee naar het startgesprek.  

Tot zover de mededelingen.  

Wij wensen iedereen een fijn weekend! 

Groet, 

Huizingateam 


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl