Uitnodiging ouderbijeenkomst

Uitnodiging ouderbijeenkomst

Maandag 14 oktober 2024

Beste ouders/verzorgers, 

Afgelopen donderdag heeft uw kind u via een folder uitgenodigd voor een bijzondere bijeenkomst op donderdag 24 oktober. U kunt de folder ook hieronder inzien. 

Kinderen leren de hele dag door. Niet alleen op school, maar ook thuis. Samen ondersteunen we de kinderen bijvoorbeeld bij het lezen. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Vooral in deze tijd met allerlei technologische ontwikkelingen kunnen kinderen bijvoorbeeld snel afgeleid raken. 

Daarom hebben de kinderen deze bijzondere bijeenkomst voor ons georganiseerd. Zodat we ze hier op school én thuis zo veel mogelijk bij kunnen ondersteunen.  

Speciaal voor deze gelegenheid is Charlotte Doornhein, een kinderboekenschrijfster, uitgenodigd. Op interactieve wijze zal zij ons meenemen in de 'leeswereld' van kinderen op basis van haar inzichtvolle ervaringen. Na afloop zullen we allemaal meer inzicht hebben in de wijzen waarop we de kinderen bij het lezen kunnen ondersteunen en hoe we elkaar daarin kunnen bijstaan. 

Er zullen meerdere tolken aanwezig zijn, zodat u het volledige programma kunt volgen en al uw vragen kunt stellen in het Nederlands, Engels, Turks of Arabisch. 

Wij hopen u te zien tijdens de bijeenkomst op donderdag 24 oktober. De kinderen zullen u verwelkomen met een kopje thee of koffie! 

 

Met vriendelijke groet, 

Lees/taalcoördinatoren  


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl