weeknieuws

Zondag 20 oktober 2024

Beste ouders en verzorgers,

De weken vliegen voorbij en we hebben nog één week te gaan voordat de herfstvakantie begint. Na de vakantie starten we met de naschoolse activiteiten en bijlessen op school. Naast het lokaal van uw kind hangt een lijst met het aanbod. U kunt uw kind vanaf morgen inschrijven door zijn of haar naam op de lijst te zetten.

Ook willen we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst morgen van 08.30 tot 09.00 uur in de hal, waar we het aanbod verder toelichten. Deze bijeenkomst wordt geleid door meester Soufiane en meester Samir, de coördinatoren van ons naschools aanbod.

Bezoek van een schrijver

Deze week krijgen de groepen 4 tot en met 8 bezoek van een echte schrijver. De schrijver geeft een gastles over boeken en het schrijfproces. De leerlingen hebben zich voorbereid door informatie te verzamelen over de schrijver en vragen te bedenken voor de gastles.

Informatie over voortgezet onderwijs

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed voorbereid zijn op de overgang naar het voortgezet onderwijs. Daarom willen we leerlingen en ouders de kans geven om kennis te maken met verschillende scholen in de buurt. Op dinsdag 22 oktober om 16.15 uur organiseren we een scholenmarkt op de Huzingaschool, waar verschillende scholen informatie geven en vragen kunnen worden gesteld. Leerlingen van groep 7 en 8 zijn van harte welkom; hierover is eerder een bericht verstuurd.

Ouderbijeenkomst over lezen

Op donderdag 24 oktober hebben we een ouderbijeenkomst met een schrijver in de hal. Deze bijeenkomst richt zich op de leesontwikkeling en het leesplezier van uw kind. Ook hierover hebben we eerder gecommuniceerd.

Schoolontbijt

We zijn blij dat steeds meer leerlingen gebruik maken van ons schoolontbijt! Vergeet niet dat uw kind iets eerder op school moet zijn als hij of zij mee wil doen. Het ontbijt is beschikbaar van 07.50 tot 08.20 uur, en de lessen beginnen om 08.30 uur.

Agenda:

  • 21 oktober: Ouderbijeenkomst  naschoolse activiteiten van 08.30 tot 09.00 uur
  • 22 oktober: Scholenmarkt voor groep 7 en 8 om 16.45 uur
  • 24 oktober: Ouderbijeenkomst over lezen met een kinderboeken schrijfster
  • 26 oktober tot 4 november: Herfstvakantie

Met vriendelijke groet,

Huizingateam


Terug

Jacob Geelstraat 42

1065 VT Amsterdam

020 615 25 23

info@nullhuizingaschool.nl